Programul zilei de Paști pentru locuitorii din satul Elizavetovca, com. Zagarancea

Edilul comunei Zagarancea, Vasile Gaviuc, a comunicat pe pagina sa de facebook un nou mesaj important pentru enoriașii din satul Elizavetovca, comuna Zagarancea.



Potrivit anunțului, în ziua Învierii Domnului, duminica, începând cu ora 5:30 dimineața, în satul Elizavetovca va avea loc binecuvântarea de Paști și sfințirea prinoaselor de către părintele Andrei, secretarul Mitropoliei Basarabiei.

Primarul comunei mai informează că perimetrul de sector pentru sfințire, este stabilit de la fostul magazin-vagon, pe toată lungimea străzii spre satul vechi.

Urmare, enoriașii se vor așeza pe partea stângă și partea dreaptă a drumului la distanță de 1,5-2 m unul de altul, cu respectarea măsurilor de protecție pe timp de carantină.

Totodată, Vasile Gaviuc mai notează că asigurarea ordinii publice va fi îndeplinit de către primar și polițiștul delegat pentru acest eveniment evlavios.

Amintim că la ziua de 15 aprilie 2020, primarul comunei Zagarancea a mai publicat două anunțuri importante la acest subiect, destinate locuitorilor satelor Zagarancea și Semeni:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns