Procurorii PCCOCS au trimis în judecată un Unghenean pentru păstrare și vânzare a peste un kg de marijuana

Procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) au trimis pe banca acuzaților un tânăr din Ungheni pentru faptul că a vândut și păstrat în scop de vânzare droguri de tip marijuana, în proporții deosebit de mari – peste un kilogram.



Tânărul are vârsta de 19 ani și este la prima abatere de la legea penală.

Acesta a făcut cunoștință, la o stație PECO, cu un cetățean care i-a pus la dispoziție marijuana, la domiciliul său, după ce tânărul își anunțase intenția „să tragă un fum” din substanța pe care o avea.

Ulterior, pe parcursul anului 2019, tânărul a început să cumpere drogul de la acest cunoscut, după care-l punea în vânzare cunoscuților din cercul său și astfel obținea un profit de 300-400 lei săptămânal.

Vedeți și Video // Percheziţii în municipiul Ungheni. Un grup criminal specializat în circulația ilegală a drogurilor – anihilat de procurorii PCCOCS

Afacerea ilegală, însă, a fost deconspirată în cadrul unei livrări de „marfă” unui agent sub acoperire din Chișinău.

Drept rezultat, oamenii legii au descins cu percheziții, după care procurorii au obținut mandat de arest, care a fost aplicat în octombrie 2019.

La această etapă, tânărul rămâne în arest, în penitenciar și riscă pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de până la 15 ani.

În scopul individualizării pedepsei, cauza penală în privința acestuia este examinată separat în cadrul acestui dosar, iar cu privire la alți figuranți, măsurile procesual-penale se desfășoară în cadrul altor cauze penale.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns