Primăria Ungheni a demarat reconstrucția curților și în cartierele Dănuțeni și Ungheni Vale

Primăria municipiului Ungheni a demarat lucrări de reconstrucție a infrastructurii curților blocurilor de locuit și în cartierele Dănuțeni și Ungheni Vale.



Potrivit unui anunț publicat pe pagina de facebook, Primăria informează că a inițiat lucrări de reparație a căilor de acces în curțile blocurilor de locuit de pe străzile Ștefan cel Mare nr. 79 din sectorul Dănuțeni și străzii Unirii nr. 3A din cartierul Ungheni-Vale.

Procesul de reabilitare și modernizare a infrastructurii din curțile blocurilor municipiului Ungheni are loc în contextul implementării „Proiectului de reconstrucție a acceselor în curțile blocurilor de locuit din municipiul Ungheni”.

Totodată, Primăria municipiului Ungheni atenționează cetățenii să nu parcheze automobilele în curțile blocurilor, astfel încât să nu pericliteze deplasarea utilajelor de lucru.

Curtea blocurilor de locuit din strada Ștefan cel Mare nr. 79, sectorul Dănuțeni:

Curtea blocurilor de locuit din strada Unirii nr. 3A, sectorul Ungheni-Vale:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns