Primăria or. Nisporeni oferă locuri de casă pentru familiile tinere

Veste bună pentru tinerele familii. Loturile de pământ din sectorul Ciurleasa, care până acum costau câte 4.000 de lei fiecare vor fi oferite pe gratis. Beneficiarii acestora pot fi familiile care nu au datorii la bugetul local și nici un imobil în proprietate. Decizia a fost luată la 27 septembrie 2018 în cadrul ședinței Consiliului Orășenesc, informează Canal 2 Nisporeni


„Elementul cel mai important a fost că s-a scos suma de patru mii de lei pentru acordarea terenurilor pentru construcții pentru tinerii căsătoriți. Noi, prin această metodă, încercăm să atragem tinerii acasă, să le oferim un loc de casă în Nisporeni, pentru a putea să se dezvolte la noi. Să-și construiască un cuib, o casă, aici la noi, în Nisporeni. Pentru a face un sector nou, un sector tânăr și să îi dăm un spirit tânăr orașului nostru drag,” a afirmat pentru Canal 2 Nisporeni, primarul orașului Nisporeni, Grigore Robu.

Pentru a beneficia de un loc de pământ tinerii trebuie să prezinte la Primărie cererea propriu zisă, dar și certificatul de căsătorie. În sectorul Ciurleasa sunt disponibile 40 de loturi.

sursa: Canal 2 Nisporeni

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns