Primăria municipiului Ungheni continuă dezinfectarea străzilor în „Poarta de Vest”

În contextul pandemiei de Coronavirus de tip nou / COVID-19 și riscului sporit de infectare cu noul virus în spațiile aglomerate, în special urbane, Primăria municipiului Ungheni demonstrează grijă față de cetățenii urbei și continuă dezinfectarea străzilor în „Poarta de Vest”.

Potrivit unui comunicat al adminsitrației publice locale din urba de pe malul Prutului, dezinfectarea străzilor în municipiul Ungheni continuă.



Sursa mai comunică că acolo unde este imposibil de ajuns cu autospeciala, inclusiv în locurile aglomerate, se deplasează o mașină mai mică, iar dezinfectarea se face manual.

În acest sens, angajații întreprinderilor municipale din Ungheni sunt mereu la datorie.

Sdministrația din „Poarta de Vest” al Republicii Moldova mai informează că s-a lucrat și în zilele de odihnă, inclusiv și aztăzi, începând cu ora 5:00 dimineața.

Totodată Primăria municipiului Ungheni reiterează că se dezinfectează toate străzile din municipiu iar o atenție sporită este acordată locurilor mai intens circulate și mai aglomerate.

În aceași ordine de idei, mai mulți internauți se arată nemulțămiți, motivând că în procesul de dezinfectare a străzilor se ignoră cartierele periferice, în special cartierul Dănuțeni.

Amintim că la 30 martie 2020, Primăria municipiului Ungheni anunța că a fost dezinfectat carosabil, trotuarele, terenurile de joacă și intrările în blocurile locative.

Au fost stropiți copacii cu substanțe speciale pentru nimicirea dăunătorilor.

Totodată, la 25 martie curent, administrația publică locală informa că vor dezinfecta următoarele locații:

  • străzile și trotuarele din municipiu;
  • intrările  / scările din blocurile locative;
  • instituțiile publice;
  • întreprinderile municipale;
  • întreprinderile raionale dislocate în municipiul Ungheni.

Totodată și Primăria comunei Sculeni a dezinfectat drumurile centrale din cadrul comunei Sculeni.

Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns