Primăria mun. Ungheni sistează și în acest weekend transportul urban de pasageri

Întru minimalizarea riscurilor de infecție cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 și recomandărilor Comisiei naționale pentru Situații Excepționale, Primăria municipiului Ungheni anunță că în zilele de odihnă (sâmbătă și duminică), va fi sistată circulația transportului public de pasageri.



Amintim că și în weekendul trecut, administrația publică locală a sistat transportul public de pasageri în raza municipiului Ungheni.

Totodată, începând cu ziua de luni, 6 aprilie, microbuzele vor circula doar pe 4 rute, conform unui orar restricționat, cu o întrerupere mare la prânz.

Vedeți mai jos orarul de circulație a transportului de pasageri pe cele patru rute: nr. 3, 4, 5, 6.

În aceiași ordine de idei, Primăria municipiului Ungheni vine cu rugămintea către Ungheneni să stea acasă pe cât e posibil, să nu se expuneți riscului de infectare cu COVID-19.

Aveți grijă de sănătate, informați-vă din surse credibile, oficiale, urmați sfaturile specialiștilor și autorităților.

Cu eforturi comune vom trece și peste această încercare.

Vă reamintim că la ziua de 3 aprilie, în regiunea Ungheni sunt înregistrate deja 5 cazuri de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19:

  • 1 caz înregistrat în satul Păulești din raionul Călărași;
  • 2 cazuri pozitive în satul Marinici din raionul Nisporeni;
  • 1 caz pozitiv în satul Soltănești din raionul Nisporeni;
  • 1 caz pozitiv în satul Bălăurești din raionul Nisporeni.



Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns