Primăria Călărași a acordat diplome și cadouri celor mai activi tineri din orașul Călărași

La data de 04 noiembrie 2020 în Sala de Ședințe a Primăriei orașului Călărași s-au întrunit peste 30 de tineri din orașul din inima codrilor pentru a desemna cei mai activi voluntari din cadrul Consiliul Local de Tineri.

În cadrul discursurilor au fost prezentate realizările și activitățile Consiliul local de tineret (CLT) Călărași pentru anul 2019-2020, au fost puse in discuție proiecte noi, la care sunt invitați să participe toți tinerii care vor, știu cum si pot schimba spre bine situația din comunitatea noastră.

Primăria orașului Călărași a acordat Diplome de Voluntar și cadouri tinerilor care s-au remarcat pe parcursul anului.

Totodată, Asociația Obștească „Asociația Comunitară pentru Educație și Dezvoltare ASCED”, a venit cu Certificate de Participare pentru tinerii beneficiari ai proiectului „SUNT TÂNĂR – DECI MĂ IMPLIC”, cu cadouri de valoare, reușind împreună să cream o atmosferă de sărbătoare asociată Zilei internaționale a voluntarilor.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns