Prim-ministrul Pavel Filip va participa la inaugurarea șantierului de construcție a interconectorului Ungheni-Chișinău

Prim-ministrul Pavel Filip va participa astăzi, 18 februarie, începând cu ora 10.30, la inaugurarea șantierului de construcție a interconectorului Ungheni-Chișinău, se anunță într-un comunicat emis de serviciul de presă al Guvernului Republicii Moldova.



Astfel, „Vestmoldtransgaz” SRL începe lucrările de montare a conductei de interconectare a Sistemului de Transport Gaze din România cu Sistemul de Transport Gaze din R. Moldova, pe direcția Ungheni – Chișinău.

Vedeți și Lucrările de construcție a gazoductului Ungheni- Chișinău vor începe de luni, 18 februarie 2019

La eveniment de lansare urmează să participe înalți demnitari ai guvernelor din România și R. Moldova, directorul general al SNTGN Transgaz SA România, administratorul „Vestmoldtransgaz” SRL și președintele consiliului de administrație al constructorului implicat în realizarea proiectului.

Complexul operațional „Vestmoldtransgaz” va fi construit în apropierea Universității Agrare de Stat din Chișinău, pe o suprafață de peste patru hectare și va fi format din șase corpuri de clădire: Clădirea Principală de dispecerat și comandă, Hala Industrială cu Atelier Mecanic și Depozit, Clădire Poartă, Clădire Laborator, Clădire Pompe PSI.



1 trackback / pingback

  1. CBC TV Azerbaijan, deținut de SOCAR, despre Gazoductul Ungheni - Chișinău: „Moldova poate avea acces la gazul azer” - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns