Prețul benzinei coboară sub 20.50 lei per litru. ANRE a publicat prețurile pentru ziua de 3 decembrie 2021

Veștile bune pentru conducătorii auto și posesorii autoturismelor continuă.

Ca și în zilele precedente, prețurile carburanților vânduți la pompă în Republica Moldova continuă să scadă

În comporație cu ultimile săptămâni, ieftinirea din ultimele 3 zile este una destul de considerabilă

După ce ultima lună și ceva au crescut constant prețurile la motorină și benzină, deja a cincea săptămână consecutiv – sunt înregistrate ieftiniri

Astfel, în continuarea tradiției, ANRE a publicat prețurile maxime de referință, la data 2 decembrie 2021.

În această ordine de idei, pentru ziua de vineri, 3 decembrie 2021, cetățenii vor achita mai ieftin cu 13 bani pentru un litru de benzină și motorină.

Potrivit anunțului, pentru ziua de vineri, un litru de benzină la pompă se va putea comercializa cu maxim 20.48 lei iar motorina – 17.57 lei.

Amintim că urmare a ultimilor modificări a legislației de profil, ANRE stabilește zilnic prețurile maxime de referință pentru benzina și motorina standard.

Ulterior, companiile care comercializează combustibil cu amănuntul, stabilesc la propria discreție prețurile pentru celelalte tipuri de carburanți.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns