[Premieră pe ritmuri latino] Ungheneanul El Radu a lansat la București piesa „Ay Mi Nena”

Artistul Unghenean Radu Gulica, cunoscut după pseudonimul scenic „El Radu” revine în show-buzz cu un nou proiect muzical, o piesă pe ritmuri incendiare – „Ay Mi Nena”.

După o pauză de 2 ani, proiectul muzical a fost lansat astăzi la București. Evenimentul a avut loc în direct la emisiunea Neatza cu Razvan si Dani, de la Antena 1.

Piesa „Ay Mi Nena” este interpretată de El Radu cu Ovoke Kissin aka. „Sk. Rootman”, un rapper si reggae originar din Nigeria.

Autorii piesei sunt:

Muzica – Ivan Lincovsky Jr & Silviu Păduraru (Deepside Deejays)
Lyrics – Cynthia Vinasco

El Radu s-a născut la 26 aprilie 1989 într-o familie de pedagogi. Deja la 4 ani, el era o celebritate a raionului, în scenă se simţea cu adevărat fericit. În copilărie a avut două pasiuni: muzica şi fotbalul, dar ambele nu în detrimentul învăţăturii.

S-a lansat pe piața muzicala cu piesa „Întotdeauna”. Cu piesele „Rămâi” și „Întotdeauna” a participat la preselecția naționala a concursului „Eurovizion-2008″ dar n-a ajuns în finală.

Participă în anul 2009 la Festivalul Internațional de Muzică „Slaveanskii bazar” din Rusia, obţinînd Premiul Special pentru „Cea mai originală piesă”.

În 2012 a colaborat cu interpreta Geta Burlacu, cu care a cântat în duet piesa „Amintiri”.

Totodată, El Radu este și redactor-prezentator la Compania de Stat „Teleradio-Moldova”

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patron pe PATREON
Totodată, ne puteți urmări și pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns