Poza zilei // Efectuăm lucrări „calitative” de termoizolare a fațadelor

Recent, pe adresa de e-mail al portalului News.Ungheni.org (info.ungheni@gmail.com), a fost remise două poze în care este surprins rezultatul unor lucrări „calitative” de termoizolare a fațadei unui apartament dintr-un bloc amplasat pe strada Ion Creangă nr. 25 din Cartierul Tineretului al municipiului Ungheni.



Potrivit autorului, pe lângă faptul că lucrările executate recent sunt (ne)calitative, a existat riscul ca plăcile de polistirenul unse cu clei / tencuială să cadă în cap trecătorilor ori să provoace daune financiare unor proprietari de autoturism, care își parchează mașinile în parcarea ce se află în imediata apropiere a blocului.

Totodată, Ungheneanul a insistat ca pozele să fie publicate pentru a sensibiliza opinia publică despre riscurile pe care suntem obligați să le asumăm atunci când executăm careva lucrări de construcție, inclusiv și financiare.

Dacă ați fost martor la unele evenimente din regiunea Ungheni (raioanele Ungheni, Nisporeni și Călărași), recomandăm să le remiteți la adresa info.ungheni@gmail.com sau pe pagina de facebook News.Ungheni.org și noi le vom transforma în știre!.





Fii primul care comentează

Lasă un răspuns