Polițiștii deplâng decesul șefei Secției resurse umane din cadrul IP Criuleni, provocat de COVID-19

„Adio dragă colegă…Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Zi tristă pentru Poliția Republicii Moldova.

Inspectoratul General al Poliției comunică că polițiștii au sperat până în ultima clipă că colega lor se va face bine și va reveni acasă, în sânul familiei, dar și în echipa forțelor de ordine.



Cu profundă tristeţe şi durere în suflet, IGP informează despre plecarea timpurie dintre rândurile MAI, a colegei Natalia Chirilov, în vârstă de doar 38 de ani, șef al Secției resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Criuleni, care în dimineața zilei de astăzi, 24 august 2020, a decedat.

La 22 iulie, aceasta a fost internată la o maternitate din capitală, iar la două zile a fost testată pozitiv cu „Covid-19”.

Din cauza complicațiilor, medicii au decis salvarea copilului prin naștere cezariană.

După mai bine de cinci săptămâni de luptă pentru viață, ca urmare a complicațiilor cauzate în urma infecției Covid-19, polițista a cedat, nereușind să-și strângă la piept copilul nou născut, dar și pe cei doi rămași acasă, de 10 și 13 ani.

„O profesionistă de excepţie, un om de o mare nobleţe sufletească, dar și o mamă și soție exemplu, dăruită pe deplin familiei şi ţelurilor pe care le-a avut în viaţă, ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsând în inimile şi sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne”, o caracterizează în comunicat IGP.

Singurul loc, de unde nu o poate lua nimeni este inima noastră și unde va rămâne veșnic.

Întreaga familie a Poliției Naționale transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate în aceste momente triste.

„Adio dragă colegă…Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns