Polițiștii de Frontieră au reținut un bărbat pentru că a vrut să intre ilegal în România traversând râul Prut

Polițiștii de frontieră ai Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au depistat un bărbat care a încercat să intre ilegal în România, traversând înot râul Prut, transmite Poliția de Frontieră




La 22 august curent, pe timpul executării atribuțiilor specifice în zona de responsabilitate, polițiștii de frontieră români au depistat și reținut o persoană de sex masculin, cu hainele ude, care se deplasa dinspre frontieră spre localitatea Ștefănești.

Cel în cauză nu avea documente de identitate asupra sa, fapt pentru care a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Românești în vederea stabilirii identităţii.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta este cetățeanul moldovean S.R., în vârstă de 37 de ani.

Persoana în cauză a declarat că a încercat să intre ilegal în România, traversând înot râul Prut, cu intenţia de a ajunge în Franța, pentru a-şi căuta un loc de muncă.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

În baza acordului de readmisie încheiat între România şi Republica Moldova, bărbatul a fost predat autorităţilor de frontieră ale statului vecin pentru continuarea cercetărilor.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns