Polițiștii de Frontieră ai Direcției regionale VEST s-au alăturat campaniei de informare Săptămânii Imunizării împotriva COVID-19

Mobilizare națională în cadrul campaniei de informare desfășurată în cadrul Săptămânii Imunizării împotriva COVID-19.

Polițiștii de Frontieră de la Ungheni nu au rămas indiferenți și s-au alăturat campaniei, informând populației privind necesitatea imunizării împotriva Covid-19 în mai multe localități de pe malul stâng al Prutului.

Vedeți și:

Potrivit unui comunicat al Direcției regionale VEST, câteva echipe de polițiști de frontieră, împreună cu mai mulți voluntari, s-au mobilizat și au informat locuitorii din Măcărești, Frăsinești și orașul Cornești din raionul Ungheni, precum și cu sătenii din Valea Rusului, raionul Făleşti.

Totodată, un echipaj mobil de vaccinare împotriva COVID-19 din cadrul Poliției de Frontieră a însoțit grupurile de informare pe tot parcursul zilei.

Astfel, doritorii de a se imuniza s-au putu vaccina în mijlocul de transport, dotat cu tot necesarul pentru aceasta procedură.

În aceași ordine de idei, cetățenii au avut posibilitatea să-și aleagă tipul de vaccin dorit.

Săptămâna Imunizării a fost lansată de Ministerul Sănătății în parteneriat cu Organizația Mondială a Sănătății, UNICEF Moldova, Banca Mondială, Primăria Chișinău și alți parteneri la 25 octombrie și va dura până pe 31 octombrie.

În această perioadă, sunt organizate mai multe acțiuni de intensificare a procesului de vaccinare împotriva COVID-19 și de informare a populației despre beneficiile vaccinurilor disponibile în Republica Moldova.

La campanie participă reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, autorităților publice locale, lucrătorii medicali din cadrul Centrelor de Sănătate Publică, angajați ai Ministerului Apărării și subdiviziunilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, precum și deputați din Parlamentul Republicii Moldova.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns