Poliția de frontieră a depistat două mijloace de transport cu nereguli, inclusiv un BMW la Ungheni

Angajații Poliției de Frontieră documentează un cetățean turc și un conațional pentru modificarea ilegală a numărului de înmatriculare a vehiculelor conduse. Incidentele au fost consemnate la sfârșitul săptămânii trecute, în punctul de trecere a frontierei Leușeni și în zona de frontieră a SPF Ungheni.

La PTF Leușeni, pe sensul de intrare în Republica Moldova, s-a prezentat un cetățean turc de 53 de ani.

Acesta se afla la volanul unui camion încărcat cu mobilă și se îndrepta spre Chişinău.

În timpul verificărilor de rigoare polițiștii de frontieră au pus la îndoială originalitatea codului VIN, ștanțat pe șasiul remorcii și imprimat pe certificatul de înmatriculare.

La audieri, șoferul a declarat că nu cunoaște nimic despre acest fapt.

Două mijloace de transport cu nereguli

Un caz similar a fost  înregistrat pe traseul național R16 Ungheni – PTF Sculeni – Fălești, în dreptul localității Petrești, transmite Direcția regională Vest a Poliției de Frontieră.

Echipa mobilă din cadrul IGPF a oprit în trafic un autoturism de model BMW, condus de către un locuitor al sat. Taxobeni.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au observat că numărul caroseriei nu coincide cu cel din certificatul de înmatriculare.

Pe numele celor doi soferi au fost întocmite procese-verbale de constatare, iar remorca și automobilul au fost sigilate și indisponibilizate până la finalul anchetei. 

În continuare vor fi efectuate expertize tehnice, iar în dependență de rezultatele acestora se va face încadrarea juridică a faptelor și atragerea la răspundere a persoanelor.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: