Poliția cere ajutor pentru a găsi o tânără dispărută fără urmă

UPDATE: Femeia căutată de poliție a fost găsită vie și în siguranță în satul Brânzeni din raionul Edineț. Aceasta a fost adăpostită, ieri, de o femeie din localitate, iar, astăzi, după ce a văzut la televizor că este căutată de poliție a anunțat-o pe mama acesteia.

Poliția mulțumește mass-mediei care a distribuit informația noastră și am reușit să o găsim.

Știrea inițială: Poliția întreprinde toate măsurile necesare în vederea depistării unei femei de 26 de ani, care la sfârșitul lunii noiembrie curent, a plecat de la domiciliul mamei sale, din satul Chircăiești raionul Căușeni și până la moment nu se cunoaște locul aflării acesteia.

Inițial femeia i-ar fi spus mamei, că intenționează să plece la o fermă de vite din regiunea orașului Bălți pentru a se angaja la muncă.

La momentul plecării de acasă ea și-ar fi luat și încălțăminte de iarnă de schimb.

A fost orientat efectivul polițienesc din toată țara, audiate rudele, prietenii și cunoscuții femeii, au fost verificate locurile posibile de aflare a acesteia, stâni, case părăsite, construcții nefinisate, etc.

Concomitent cu toate măsurile efectuate, solicităm și ajutorul cetățenilor, iar dacă cineva cunoaște locul aflării femeii din imagine, să ne anunțe imediat la numărul unic 112 sau 076049090.

Semnalmentele femeii: Înălțime 170-175 cm, corpolență medie, părul de culoarea blond natural cu lungimea până la nivelul umerilor.

La momentul plecării era îmbrăcată în scurtă roșie, încălțată în adidași de culoare albă cu șireturi în lateral.

La un picior are o cicatrice în regiunea călcâiului în urma unei tăieturi.

Totodată, îndemnăm toți cetățenii să anunțe imediat poliția despre dispariția persoanelor, astfel contribuind la creșterea șanselor de găsire.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram, YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns