Poliția a reținut încă două persoane pe cazul dublului omor din Hiliuți din raionul Făleşti

Inspectoratul General al Poliției informează că alte două persoane au fost reţinute pe cazul dublului omor din satul Hiliuți din raionul Făleşti, comis la începutul lunii noiembrie.

Ca urmare a măsurilor speciale de investigații și a acțiunilor de urmărire penală efectuate de ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu cei ai Inspectoratului de Poliție Fălești și sub conducerea Procuraturii Fălești, au fost reținuți doi tineri de 18 și, respectiv 20 de ani, ambii domiciliați în orașul Sângerei.

Amintim că trupurile neînsufleţite a doi tineri de 25 și 26 de ani, Anatol M. și Ivan A, cu multiple semne de moarte violentă, au fost găsite în după-amiaza zilei de ie5 5 noiembrie 2021 în localitatea Hiliuți, din raionul Fălești. 

Ulterior, angajații Direcției Crime Grave a INI, în colaborare cu colegii de la Direcția Nord a INI,  IP Fălești, IP Bălți au reuşit să identifice și rețină patru indivizi cu vârste cuprinse între 25-27 de ani, suspectați că ar fi comis dublul omor.

Cei patru indivizi suspectaţi de omorul dublu din satul Hiliuţi, raionul Făleşti au fost reţinuţi de poliţie.

Deja ieri, oamenii legii au mai reținut încă două persoane.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns