Poliția a identificat TikTok-erii care goneau în parcul Valea Trandafirilor din Chișinău

Inspectoratul Național de Securitate Publică s-a autosesizat în baza secvențelor video apărute în unele surse media, în care se observă doi șoferi, care se deplasează cu mașinile prin parcul Valea Trandafirilor din municipiul Chișinău

Cazul a fost înregistrat ieri la Inspectoratul de Poliție Botanica.

Vedeți și Video // Curse auto ilegale în parcul Valea Trandafirilor din mun. Chişinău

Amintim că imaginile apărute ieri dimineață cu două automobile care făceau curse ilegale direct pe aleile din parcul Valea Trandafirilor din Chişinău, pe parcursul zilei de ieri întâi primarul capitalei s-a autosesizat şi a anunţat că a cerut poliţiei să intervină rapid în identificarea făptaşilor, apoi şi poliţia a anunţat că a pornit o anchetă pe acest fapt.

Am vrut să facem un video pentru Tik Tok

Deja în această seara, Primarul general al municipiului Chișinău a publicat primele informații de la poliție cu rezultatele anchetei de week-end. Au fost identificate cele două automobile care participaseră la cursă, ambele fiind BMW-uri, unul Seria 5 şi altul Seria 7, anunță Piațaauto.md

De asemenea, au fost identificaţi şi şoferii care au fost la volanul lor, aceştia fiind escortaţi la poliţie pentru documentare.

Aceştia şi-au motivat fapta menţionând: Am vrut să facem un video pentru Tik Tok.

De asemenea, aceștea au confirmat că totul s-a produs în noaptea de 22 ianuarie 2021.

Vedeți mai multe articole despre epidemia „TikTok” din Republica Moldova:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: