Podul peste r. Bâc și peste calea ferată Ungheni – Chișinău de pe drumul M1 – gata în proporție de 96%

Lucrările de construcție a podului peste râul Bîc și pasajului peste calea ferată Ungheni – Chișinău, km 95-96, înregistrează un progres de execuție de circa 96%.

Podul este parte a infrastructurii rutiere a drumului de centură a municipiului Chișinău și a traseului național M1 Frontiera cu România – Leușeni – Chișinău – Dubăsari – frontiera cu Ucraina.

Informația este comunicată de către Administrația de Stat a Drumurilor

În prezent, antreprenorul ,,Badprim” SRL efectuează lucrări de instalare a rosturilor de dilatare, montare a  elementelor de dirijare a circulației rutiere, consolidare a terasamentelor și finalizare a iluminatului stradal.

Urmează să mai fie executate lucrări de montare a indicatoarelor rutiere și aplicare a marcajului.

„Construcția podului peste râul Bîc și a pasajului peste calea ferată este un proiect complex, strategic important pentru infrastructura Republicii Moldova, din acest motiv monitorizăm în permanență mersul lucrărilor”, a comunicat Directorul general interimar al ASD, Sergiu Bejan.

Proiectul are o valoare de peste 34 milioane de lei și este finanțat  din sursele fondului rutier.

Lucrările urmează să fie finalizate către sfârșitul anului 2021.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Faci un comentariu sau dai un răspuns?