Plante de cânepă de peste doi metri înălțime, depistate în or. Vulcănești

În gospodăria unui locuitor al orașului Vulcănești s-au depistat plante de cânepă, înălțimea cărora depășea doi metri, transmite Cratima.MD cu referire la IGPF.

Deși proprietarul casei este plecat de mai mult timp peste hotare, polițiștii de frontieră documentează cazul în continuare pentru a exclude orice bănuială de implicare a altor persoane terțe în plantarea intenționată a cânepei în grădina acestuia.



Acum o zi, pentru valorificarea unei informații operative au fost desfășurate măsuri de investigație de către echipa comună, formată din angajații Sectorului Poliției de Frontieră Vulcănești și reprezentantul Inspectoratului de Poliție Vulcănești.

Ca rezultat, în grădina din fața casei s-au depistat plante de cânepă. Din spusele vecinului, proprietarul casei se află în prezent în Ucraina și el ar avea grijă de gospodărie până la revenirea acestuia.

Totodată, bărbatul a declarat că acum câteva săptămâni când a vizitat gospodăria plantația nu ar fi fost sau cel puțin nu a observat-o.

Pe faptul celor constatate, s-a luat decizia de smulgere a cânepei și nimicire la fața locului, iar parcelele de pământ, unde creșteau plantele, prășite.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns