Pieton spulberat de un BMW pe traseul M5 Chișinău – Bălți (Бетонка), în segmentul raionul Călărași

Nici o zi fără accidente rutier pe traseul M5 Chișinău – Bălți – PTF Criva (Бетонка).

În această dimineață, un tânăr a ajuns cu multiple traumatisme la spital după ce a fost tamponat de un automobil în segmentul raionului Călărași al traseului M5

Vedeți și Video // Accident rutier grav pe traseul M5 Chișinău – Bălți (Бетонка), surprins de o cameră de bord

Potrivit Știri.md, accidentul rutier a avut loc în dimineața zilei de astăzi, 16 decembrie, la 07:30, în apropiere de satul Rădeni.

Potrivit Cristinei Vicol, ofițer de presă al IGP responsabilă de IP Călărași, la fața locului, oamenii legii au stabilit că un automobil de model BMW, condus de un bărbat 37 de ani, a tamponat un pieton în vârstă de 26 de ani, care traversa partea carosabilă în afara trecerii pietonale.

În urma impactului, tânărul a fost transportat în stare grava la Spitalul raional Călărași cu diagnoza preventivă: traumă craneo-cerebrală, contuzie cerebrală, fractură parietală, comă.

Totodată, șoferul a fost testat cu aparatul Drager, unde s-a constat că nu se afla în stare de ebrietate, rezultatul fiind de 0.00 mg/L în aerul expirat.

Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns