Peste 34 765 de traversări a frontierei RM în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei, fluxul de persoane a constituit 34 769 traversări.

Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 18 555 traversări persoane, dintre care:

  • 11 251 treceri la frontiera Republicii Moldova cu România / Uniunea Europeană;
  • 3 297 treceri la frontiera cu Ucraina, inclusiv PTF Cuciurgan – Pervomaisc (segmentul central al frontierei MD-UA, prin regiunea transnistreană);
  • 4 007 treceri aeriene prin PTF Aeroportul Internațional Chișinău.

Vedeți și Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei demarează admiterea 2021

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră informează că a depistat șase teste PCR Covid-19 falsificate.

Totodată, IGPF mai comunică că 169 de persoane au fost documentate pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice (art.76′ al CC al RM).

În aceași ordine de idei, oamenii legii mai informează au fost supuse screeningului 34 769 persoane și completate 4 739 fișe epidemiologice individuale.

La trecerea frontierei de stat nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19 (febră, rinoree, tuse seacă).

Ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717), în decursul a 24 ore au înregistrat 329 de apeluri de la cetățeni, unde s-au oferit consultații vizavi de situația de la frontiera de stat, condițiile de traversare și riscurile în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspândirii COVID-19.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: