Permis de conducere fals, procurat în Ucraina, depistat în PTF Giurgiulești-Galați

Poliţiştii de frontieră Români din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier efectuează cercetări în privința unui cetăţean din R. Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere care s-a dovedit a fi fals.



La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier – I.T.P.F. Iași,  s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru a intra în țară, la volanul unui microbuz marca Mercedes, cetățeanul din R. Moldova R.A., în vârstă de 30 de ani.

Bărbatul a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere pentru categoriile „B, C, BE, CE”, care nu îndeplinea condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

Vedeți și Trei permise de conducere false depistate la controlul de frontieră în PTF Sculeni

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a procurat documentul prezentat la control din Ucraina, pentru a putea conduce autovehicule aferente categoriilor „BE și CE”.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns