Permis de conducere fals, procurat cu 300 de euro, depistat în PTF Sculeni

Poliţiştii de frontieră Români din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie română şi R. Moldova.

Persoana a prezentat la control un permis de conducere fals, procurat cu suma de 300 de euro, în vederea angajării pe teritoriul Franţei.

În data de 25 iulie a.c., în jurul orei 08.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un tânăr cu cetățenie română şi Republica Moldova.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani conducea un autoturism înmatriculat în Franţa.

La controlul de frontieră, cetățeanul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Polonia, cu datele de identificare şi fotografia sa.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplineşte condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

Bărbatul a declarat că a procurat permisul de conducere descoperit la controlul de frontieră prin intermediul unei societăţi din Polonia, plătind suma de 300 de euro, cu intenţia de a se angaja pe teritoriul Franţei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Faci un comentariu sau dai un răspuns?