Permis de conducere fals, perfectat cu 115 $, deconspirat în PTF Sculeni

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest efectuează cercetări pe numele unui tiraspolean, pornit în Europa cu un document neveridic.

Incidentul s-a înregistrat în punctul de trecere Sculeni, în după-amiaza zilei de 3 iunie curent.

Potrivit Direcției regionale Vest a Poliției de Frontieră, dislocată în mun. Ungheni, un bărbatul de 36 de ani s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară, în calitate de pasager al unei curse Moldova-Belgia.

În timpul verificărilor, polițiștii de frontieră au avut unele suspiciuni în privința scopului real al călătoriei și s-a dispus efectuarea unui control suplimentar.

Drept urmare, în geanta de mână a bărbatului a fost depistat un permis de conducere care ar fi eliberat de autoritățile competente din Republica Moldova, cu semne rezonabile de falsificare.

La audieri, călătorul a declarat că și-a preschimbat permisul de conducere eliberat în stânga Nistrului prin intermediul unui bărbat din Tighina, pentru care a achitat 115 dolari SUA.

Pe numele tânărului a fost întocmit act de constatare, iar permisul de conducere a fost sigilat și transmis spre examinare.

În dependență de rezultatul acesteia se va face încadrarea juridică a faptei și atragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, ne puteți urmări și pe canalele noastre de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns