Patru tineri din Fălești au bătut un taximetrist și i-au furat mașina

Au bătut un taximetrist și i-au luat automobilul. Este isprava a 4 tineri, care cu mașină furată au pornit de la Fălești spre Chișinău.

Nu au ajuns, însă, prea departe. Un echipaj de poliție s-a luat după vehicul, iar în scurt timp, tânărul care conducea taxiul a pierdut controlul asupra volanului și a ajuns într-un șanț, transmite protv.md.



Era în jurul orei 21 când taximetristul de 46 de ani a fost bătut de 4 pasageri. Tinerii l-au scos din automobil pe bărbat și s-au îndreptat cu taxiul spre Chișinău.

Între timp, victima a alertat oamenii legii, iar pe drum, vehiculul a fost observat de un echipaj de poliție.

Tânărul reținut a recunoscut oamenilor legii că împreună cu prietenii săi l-au bătut pe taximetrist. Acum, polițiștii îi caută pe ceilalți 3 indivizi care au reușit să fugă.

„La cerințele poliției, conducătorul auto nu a stopat, fiind urmărit de către polițiști, șoferul nu s-a ispravit cu conducerea volanului și a derapat de pe partea carosabilă.

La fața locului a fost reținută o persoană dintre cele patru persoane bănuite în comiterea infracțiunii. Este vorba de o persoană de gen masculin, în vârstă de 25 de ani, locuitor al raionului Fălești”, a comunicat Svetlana TALPĂ, ofițer de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți




sursa: ProTV.md.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns