Patru bărbați din Ungheni, suspectați că au furat instrumente ce valorează peste 180 mii MDL

Inspectoratul General al Poliției comunică că patru bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 47 de ani, domiciliați în raionul Ungheni, sunt suspectați de furt. Trei dintre ei au fost reținuți.

La jumătatea lunii ianuarie, un locuitor al satului Cojușna a sesizat poliția din Strășeni precum că a prins o persoană necunoscută care a pătruns în gospodăria sa, iar mai multe instrumente electrice le-a găsit în afara locuinței.

În urma măsurilor speciale de investigație, polițiștii au stabilit că la 15 ianuarie, suspecții deplasându-se cu un automobil de model Volkswagen Golf spre municipiul Chișinău, s-au oprit în apropierea satului Cojușna, unde dintr-o casă aflată în construcție au sustras mai multe bunuri (instrumente electrice), în valoare de peste 180 de mii de lei.

Dar, ghinion pentru bărbați, în acel moment a venit stăpânul gospodăriei, astfel, suspecții au fugit și au aruncat în stradă toate bunurile.

În baza acțiunilor de urmărire penală și de investigații suspecții au fost reținuți.

Aceștia nu sunt la prima abatere de la lege, anterior au fost condamnați pentru diverse infracțiuni ( furt în proporții deosebit de mari, huliganism, etc.).

De asemenea, toți anterior au fost anunțați repetat în urmărire penală din motivul eschivării de la organul de urmărire penală.

În cadrul perchezițiilor la domiciliul acestora, polițiștii au depistat și ridicat arme de vânătoare, muniții, diferite instrumente electrice, stații radio, telefoane mobile, etc.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt, iar trei dintre suspecți au fost reținuți. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă amendă de până 67 500 de lei sau închisoare de până la 4 ani.

Galerie foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns