Patru accidente rutiere într-o singură zi la Nisporeni

Patru accidente rutiere soldate cu cinci persoane traumate au avut loc la 29 ianuarie 2019 pe drumurile din raionul Nisporeni. La ieșirea din comuna Vărzărești, trei mașini s-au ciocnit, după ce unul dintre șoferi a depășit limita de viteză.



În urma impactului, cinci pasageri din celelalte două mașini, inclusiv cea condusă de șoferul, care s-ar face vinovat de producerea impactului, au fost transportați la Spitalul Raional Nisporeni. Potrivit medicilor, ei nu au avut nevoie de spitalizare, transmite Canal 2 Nisporeni.

Un alt accident rutier s-a produs în apropiere de o stație peco din orașul Nisporeni unde o mașină a ajuns în șanțul de pe marginea drumului, după ce șoferul a ingnorat semnalizatorul vehicului, care se deplasa din sens opus. Ambii conducători auto au refuzat să discute cu echipa noastră de filmare.

Lângă satul Bursuc, un bărbat la volanul unui camion nu a respectat distanța dintre automobile. În consecință, tir-ul s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism. Din fericire, au fost înregistrate doar pagube materiale.

Poliția urmează să stabilească circumstanțele în care au avut loc nenorocirile, dar și persoanele vinovate de producerea lor.



sursa: Canal 2 Nisporeni.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns