Parlamentarul Radu Marian a sesizat Procuratură privind actul de cruzime față de animale comis de Ghenadie Valuță

Deputatul fracțiunii PAS al blocului ACUM din Parlamentul Republicii Moldova – Radu Marian, s-a autosisezat pe cazul actului de cruzime față de animale comis de preotul din Anenii Noi, activist și președinte al Asociației Obștești „Pro-Ortodoxia”.



Astfel, Radu Marian comunică pe pagina sa de facebook că a sesizat Procuratură pentru a pedepsi acest act de cruzime față de animale „comis de acest individ neadecvat pe nume Ghenadie Valuță”!

Amintim că preotul Ghenație Văluță este acuzat de tratarea inuman, cruzime și torturarea animalelor. Acuzația vine urmare a unor poze și video publicate pe facebook prin care „fața bisericească” ar agățat de automobil cu un lanț un câine și la „târât” pe asfalt.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

2 trackback-uri / pingback-uri

  1. Diaconu Ghenadie Valuța a fost exclus din rândurile preoților Bisericii Ortodoxe (Mitropolia Moldovei) - Știri din regiunea Ungheni
  2. Caricatură „despre animale” dedicată cruzimii unor „fețe” față de animale - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns