Operațiunea „Căutare” a INI: Sute de persoane căutate de oamenii legii, reținute timp de 12 zile

În perioada 29 aprilie – 11 mai 2021, Inspectoratul General al Poliției a desfășurat pe întreg teritoriul țării operațiunea „Căutare”.

Astfel, pe parcursul operațiunii, ofițerii de investigații împreună cu polițiștii din întreaga țară au întreprins acțiuni de căutare a infractorilor care se eschivează de la organele de urmărire penală, judecată, dezertorilor, condamnaților evadați, persoanelor dispărute fără veste și identificarea cadavrelor cu identitatea necunoscută.

Ca urmarea a acțiunilor, polițiștii au reținut pe teritoriul țării 239 de persoane, dintre care 104 au fost reținute pentru săvârșirea infracțiunilor grave (omor, vătămare corporală, viol, furt, jaf, escrocherii și circulația ilegală a drogurilor ).

De asemenea, a fost stabilit locul aflării a trei persoane anunțate în căutare ca dispărute fără urmă.

Poliția Republicii Moldova menționează că operațiunea a fost inițiată de Inspectoratul Național de Investigații.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns