Operațiune INSP în Chișinău: Peste 200 de automobile verificate și 61 de procese-verbale întocmite

Ieri, ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică au desfășurat o acțiune de amploare la intrare în municipiul Chișinău, pentru depistarea conducătorilor auto care au încălcat Regulamentul Circulației Rutiere și se eschivează de la răspunderea contravențională, comunică Cratima.md

Astfel, polițiștii de patrulare au verificat prin intermediul aplicației mobile E-DATA, peste 200 de automobile, fiind întocmite 61 de procese-verbale.

Din numărul total de încălcări documentate s-a stabilit că: ❕

  • 34 de șoferi au depășit limita de viteză admisă;
  • 17 au încălcat regulile de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor;
  • 5 conducători auto exploatau vehiculele cu defecte tehnice; 
  • 5 nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră.

Alții 43 de conducători auto au fost depistați de inspectorii de patrulare cu abateri de la RCR înregistrate de camerele video.

Toți au primit citații de prezentare la Secția monitorizare și documentare a traficului rutier (SMDTR) pentru înlăturarea încălcărilor comise.

Un șofer a fost depistat la volanul unui automobil căutat de către Executorul Judecătoresc, mașina a fost dusă la parcarea specială.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON

Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YoutubeInstagramși Tik Tok.

Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns