Omor cu sânge rece în satul Măgurele din raionul Ungheni

O crimă terifiantă a avut loc în această noapte în satul Măgurele din raionul Ungheni.

Urmare, în această dimineață a fost găsit trupul neânsuflețit al unui bărbat de 49 de ani. Cadavrul a fost depistat în jurul orei 08:30, în casa victimei și avea semne vizibile de moarte violentă.



În urma examinării primelor circumstanțe, ofițerii Inspectoratului de Poliție Ungheni suspectează o persoană în vârstă de 55 de ani originară din raionul Sângerei, anterior judecat pe infracțiuni de furt.

Bănuitul urmează a fi reținut în cel mai scurt timp.

Ulterior, Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, responsabilă de raionul Ungheni, Cristina Vicol a declarat că angajații IP Ungheni au stabilit că cadavrul aparține unui bărbat de 49 de ani.

La examinarea exterioara a corpului au fost depistate plăgi și echimoze în regiunea capului.

Potrivit poliției, victima locuia de una singură, anterior judecat, făcea abuz de băuturi alcoolice.

„În cadrul măsurilor întreprinse pe urme fierbinți, fiind audiați mai mulți martori din anturajul victimei decedate, a fost stabilit făptuitorul acestei infracțiuni, care s-a dovedit a fi un bărbat de 55 ani, din raionul Sângerei, anterior judecat pe infracțiuni de furt, care, în seara zilei de 7 mai, a consumat împreună cu victima băuturi alcoolice.

Totodată de la persoana bănuită au fost ridicate hainele cu care a fost îmbrăcat, pe care s-au depistat pete de culoare brun-roșietic asemănătoare cu sângele. Ultimul a refuzat de a da careva declarații”

După stabilirea tuturor circumstanțelor producerii crimei, Inspectoratul de Poliție Ungheni urmează să inițieze o cauză penală.

Știrea este în curs de actualizare.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns