Olga Zmievschi din Ungheni, cel mai bun rezultat în cadrul Olimpiadei la Limba și literatura rusă din 2019

Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare din cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării a desfășurat, în perioada 11 – 13 martie 2019, în incinta Universității de Stat din Moldova, Olimpiada Republicană la Limba și literatura rusă (limba de instruire), unde au participat 131 de elevi din clasele a IX-a – XII-a din toate raioanele și municipiile din țară, informează bodrug.eu




În baza deciziei Consiliului Olimpic Republican la Limba și literatura rusă (limba de instruire), au fost oferite diplome și premii bănești pentru 39 de elevi.

Premianții Olimpiadei Republicane la Limba și literatura rusă (limba de instruire) sunt din instituții de învățământ din raioanele / municipiile: Basarabeasca, Bălţi, Cantemir, Chişinău, Donduşeni, Drochia, Edineţ, Făleşti, Floreşti, Hânceşti, Rezina, Rîşcani, Taraclia, Tiraspol, Ungheni și UTA Găgăuzia.

Cei mai buni elevi elevi care au ocupat primul loc la Olimpiada Republicană la Limba și literatura rusă în acest an sunt:

Clasa a IX-a – Maxim Buliga, Liceul Teoretic „Anton Cehov”, or. Florești;
Clasa a X-a – Xenia Cebotari, Instituția Publică Liceul Rus nr. 3, or. Drochia;
Clasa a XI-a – Lia Masean, Liceul Teoretic „Mihail Lomonosov”, mun. Bălți;
Clasa a XII-a (locul II, primul loc nu a fost oferit) – Olga Zmievschi, Instituția Publică Liceul Teoretic „Alexandru Pușkin”, mun. Ungheni.

Rezultate Olimpiadă Republicană Limba Rusă by Marin Mihai Bodrug on Scribd

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns