O tânără de 23 de ani a decedat, iar un șofer a șters putina. Detalii despre tragicul accident rutier de lângă Bilicenii Noi

În mass-media au fost publicate noi detalii despre tragicul accident care s-a produs în această seară pe traseul R6 Chișinău – Bălți, în apropiere de localitatea Bilicenii Noi din raionul Sângerei.

Vedeți și Accident frontal tragic pe R6 Sângerei – Bălți. Cel puțin o persoană a decedat

Deschide.md comunică că potrivit Inspectoratului de Poliție Sângerei, în urma impactului a murit o tânără de 23 de ani.

Polițiștii au stabilit că în accident au fost implicate două autoturisme de model Volkswagen Lupo și Renault Espace.

La volanul Volkswagen-ului se afla o șoferiță în vârstă de 23 de ani, iar Renault-ul era condus de un șofer în vârstă de 47 de ani.

În urma impactului, tânăra a murit pe loc până la venirea ambulanței, iar bărbatul a dat bir cu fugiții de la locul accidentului.

Oamenii legii întreprind toate măsurile de rigoare pentru a stabili locul aflării acestuia cu ulterioara reținere, dar și circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns