O pensionară din Buzduganii de Sus a câştigat jumătate de milion de lei la „Loteria Naţională”

O pensionară din raionul Ungheni şi-a schimbat radical viaţa după ce a câştigat jumătate de milion de lei la Loteria Naţională.

Potrivit Publika.md, femeia și-a renovat locuinţa şi casele copiilor, a fost la sanatoriu şi acum vrea să cumpere un automobil.

Zoia Nosenco din Buzduganii de Sus a fost educatoare la grădinița din sat, are trei copii şi cinci nepoţi.

Femeia a înregistrat câteva bilete la operatorul „Loteriei Naţionale” şi nu i-a venit să creadă când a fost anunţată la telefon că unul dintre bilete i-a adus marele câştig de 500 de mii de lei.

Jumătate de milion este o sumă uriaşă pentru cineva care a lucrat 40 de ani în sectorul public, spune pensionara.

„Niciodată nu am avut aşa noroc şi deodată jumătate de milion, parcă a căzut din cer”

Femeia a utilizat banii pentru a avea condiții decente acasă: 

„Am termoizolat casa, am zugrăvit pereţii, am făcut şi o construcţie anexă, am racordat casa la reţeaua de gaze. Toate, exact la timp ca să-mi asigur bătrâneţea. În salon am cumpărat un televizor mare, nou, care ne aminteşte de Loteria Naţională”.

Zoia Nosenco şi-a ajutat şi copiii să-şi renoveze locuințele, inclusiv casa fiului cu care împarte aceeaşi curte.

„Aceasta e casa fiului meu, care s-a mutat aici în aprilie anul trecut, înainte de Paşte. O cameră deja este gata şi aici trăieşte cu familia”, a spus Zoia Nosenco.

Pensionara vrea să-i ia feciorului o maşină şi e foarte mulţumită că a ajuns la sanatoriu pentru prima dată în viaţă. Zoia Nosenco spune că va cumpăra în continuare bilete şi speră să mai câştige.

sursa: Publika.md și Canal2.md

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns