O fetiță de 7 ani din Nisporeni, a fost salvată de tată din mâinile unui pedofil

O fetiță de 7 ani a fost salvată de tatăl său din casa unui bărbat în stare de ebrietate care ar fi încercat să o abuzeze sexual.

Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri într-o localitate din raionul Nisporeni, informează Deschide.md

Potrivit datelor preliminare, fetița împreună cu fratele său mai mic se jucau în stradă când au văzut un bărbat în stare de ebrietate care a căzut jos.

Cei doi copii l-ar fi ajutat pe bărbat să se ridice de jos și l-au condus până acasă, unde individul l-a fugărit pe băiatul de 5 anișori, iar pe fetiță a încuiat-o în casa sa.

Băiatul speriat i-a povestit tatălui său despre cele întâmplate, iar ultimul a fugit ca să-și salveze fiica din mâinile individului

După ce a tras de ușă și a văzut că este încuiată, dânsul a spart geamul și a dat buzna în casă, unde și-a găsit fiica dezbrăcată și învelită într-o plapumă.

Tatăl fetei l-a luat la pumni pe bărbatul de 63 de ani, după care a sesizat poliția despre acest caz.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul, iar pe bărbatul de 63 de ani l-au reținut pentru 72 de ore.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns