O fetiță de 6 ani din Bravicea a fost bătută cu bestialitate de o femeie sub tutela căreia se afla de un an

În satul Bravicea din raionul Călărași, o fetiță de 6 ani a fost bătută cu bestialitate de o femeie sub tutela căreia se afla de un an, pentru că nu ar fi făcut curățenie. Imaginile șocante au fost filmate de sora sa mai mare care i le-a transmis mamei lor, aflată la muncă peste hotare. Cea din urmă le-a publicat pe o rețea de socializare, transmite Protv.md.



Din imaginile filmate se aude cum fetița plânge, în timp ce femeia strigă la ea. Mama fetei, aflată peste hotare, a spus că a primit aseară imaginile de la fiica mai mare și imediat a încercat să o contacteze pe femeia în grija căreia și-a lăsat copii.

Zice că i-a dat o palmă că nu a vrut să facă curățenie în casă. A început a striga că eu îmi ies din minți cu atâția copii care nu ascultă” , spune mama fetei.

Mama fetelor a povestit că le-a lăsat sub tutela unei familii din localitate acum un an, timp în care acestea au fost bătute de mai multe ori, însă, pentru că le era frică, nu au suflat nicio vorbă.

Erau persoane de încredere, credincioși, liniștiți și asta nu este primul caz. Eu nu puteam să dau de fete cu săptămânile, fata mai mare mi-a spus că erau vinete de asta nu le dădea voie să vorbească.

Ea le spunea că dacă spuneți ceva mamei mâncați bătaie și vă scot afară din casă. Mie abia acuma mi-a trimis și am aflat asta”, a mai adăugat femeia.

Aceasta mai spune că în unele zile fetele erau ținute și fără mâncare.

Aceasta a sunat la poliție, iar oamenii legii au luat fetele noaptea trecută și le-au dus la un centru de plasament din Călărași.

Au fost duse la un centru de plasament, în funcție de leziuni se va stabili pedeapsa” , spune Cristina Vicol, ofițer de presă.

Jurnaliștii de la ProTV nu au reușit ia legătura cu primarul din localitate, dar nici cu responsabilii de la instituția în care învață fetele. Astăzi minorele au fost vizitate la centrul de plasament în care se afla o prietenă a mamei lor.

Aceasta a spus că micuțele sunt bine și că li s-a acordat îngrijirea necesară, iar peste câteva zile mama lor se întoarce acasă.



În urma acestui caz s-au sesizat responsabilii de la Ministerul Sănătății. Ministrul, Ala Nemerenco a scris pe pagina sa de facebook că fetele sunt în siguranță, iar de dimineață au fost retrași alți trei copii rămași în familia cu pricina.

Vă atenționăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns