FALS // Șefa Spitalului din Nisporeni anunță că știrea despre „O femeie infectată cu COVID-19 care ar fi fugit spital” este falsă

Pe parcursul zilei de 13 iunie, postul de televiziune Publika TV a publicat un reportaj prin care anunță că o femeie originară din raionul Călărași, testată pozitiv la Coronavirus de tip nou / COVID-19, ar fi fugit din din cadrul Spitalul raional Nisporeni și despre aceasta ar fi anunţăt poliţia.



În cadrul aceleași știri, sursa comunică că pacienta ar fi fost internată acum două zile în cadrul secției COVID-19 din cadrul Spitalului raional Nisporeni, iar lipsa sa a fost depistată vineri de către angajații medicali, care ar fi alertat poliţia.

Aceași sursă mai scrie că fugara infectată cu COVID-19 ar fi fost depistată la domiciliul său din raionul Călăraşi și că urmare, femeia ar risca o amendă de până la 22 de mii 500 de lei.

Redacția News.Ungheni.org a preluat integral știrea cu respectare regulilor și indicarea sursei, începând cu primul aliniat.

Ulterior, Lidia Crăciun, directoarea IMSP Spitalul raional Nisporeni a venit cu o reacție pe pagina de facebook al portalului nostru prin care a comunicat că informația publicată este falsă și în cadrul instituției pe care o conduce nu a fost înregistrat un asemenea incident.

Sursa primară: Publika TV

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns