O femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită de trenul suburban Ungheni – Bălți

O femeie a ajuns la spital în stare gravă, după ce trenul de pe ruta Bălți – Ungheni i-a amputat piciorul drept, în timp ce aceasta traversa calea ferată. Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 17:15, la câțiva metri de ieșirea din Gara Feroviară, din Bălți, transmite Deschide.md



Solicitată telefonic, Eugenia Molceanov, ofițerul de presă al IP Bălți, a declarat pentru Deschide.MD că femeia nu a fost observată de mecanicul de locomotivă, iar acesta a oprit garnitura imediat după incident și a apelat la ambulanță. Vicitma s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 74 de ani, care în acel moment se ducea acasă.

După ce a fost accidentată de tren, femeie a fost preluată de o ambulanță  și transportată de urgență la spital, împreună cu piciorul amputat, fiind internată în secția reanimare. Medicii dau aisugrări că femeia nu va rămâne fără picior, dar stare ei de sănătate continuă a fi una gravă”, a precizat Molceanov.

Cazul este investigat de poliția din Bălți, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.



sursa: Deschide.md

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns