O familie din satul Sadova, raionul Călărași, a rămas fără locuință în urma unui incendiu

În seara zilei de ieri, angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au fost solicitaţi să intervină la lichidarea unui incendiu în localitatea Sadova, raionul Călăraşi, transmite IGSU

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 17:13 de minute.



La faţa locului au intervenit trei echipaje de pompieri care au stabilit că flăcările au cuprins o casă de locuit. Salvatorii au reuşit localizarea arderii la ora 18:52 de minute, dar şi au evitat răspândirea focului asupra caselor vecine.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit, iar focul a distrus 80% din suprafaţa casei , dar şi bunurile materiale din interior.

Mai mult, pompierii au reuşit evacuarea a două butelii de gaz de tip propan-butan din interiorul locuinţei, astfel evitând producerea unei tragedii. Cauza şi circumstanţele incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Totodată, potrivit portalul Știri.md, în urma incendiului, membrii familiei, o mamă tânără cu un copil de 3 ani și mama acesteia, au fost temporar duși de către primarul satului într-o casă părăsită unde aceștia au petrecut noaptea.

Acum, vecinii și locuitorii satului solicită ajutorul oamenilor pentru a ajuta femeile.

Pentru ei acum este important orice ajutor. Au nevoie de haine (mărimea L XL), încălțăminte (mărimea 37, 39 și 28), perne și plapume, veselă, mâncare.

Dacă doriți să-i ajutați puteți să o apelați pe Mihaela personal 069663839 sau pe sora ei Veronica care locuiește în Chișinău 068169916”, se arată într-o postare pe o rețea de socializare.



Galerie Foto:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns