O delegație a Consiliului Județean Prahova a vizitat raionul Călărași

La 14 ianuarie curent, cu o vizită la Consiliul raional Călărași au sosit domnul Toader Bogdan Andrei, Președintele Consiliului Județean Prahova, doamna Ludmila Sfârloagă, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, însoțiți de o delegație din Romania. Informația a fost comunicată de către serviciul de presă al Consiliului raional Călărași.



În cadrul vizitei conducerea raionului cu delegația s-au deplasat la Spitalul raional Călărași, unde s-au familiarizat cu lucrările efectuate, volumul și calitatea lor, rămânând satisfăcuți de mersul proiectului „Reparația Secției de internare și consultative al IMSP Spitalul raional Călărași”, al cărui cost constituie 90000 euro.

Conform Acordului de finanțare semnat între Consiliul raional Călărași și Consiliul Județean Prahova, aprobat prin Decizia Consiliului raional Călărași nr. 05/13 din 20 septembrie curent suma de 54000 euro le finanțează Călărașul, iar 36000 euro revine Prahovei.

Totodată, domnului Toader Bogdan Andrei, Președintele Consiliului Județean Prahova i-a fost înmânata Decizia Consiliului raional Călărași, prin care i-a fost conferit titlul „Cetățean de onoare al raionului Călărași”.

Mai târziu, delegația a mers la gradinița „Romanița” din satul Peticeni. La instituția preșcolară, copiii au pregatit un frumos spectacol artistic: plugușorul, cantece și dansuri.

Membrii delegației au depus flori la busturile poeților Mihai Eminescu și Grigore Vieru, Domnitorilor Ștefan cel Mare și Sfânt, Mihai Viteazul și Alexandru Ioan Cuza, cât și la Stela Eroilor Neamului.

Mai mult ca atât, delegația din Romania a vizitat grădinița din s. Peticeni, unde de sărbătorile de iarnă a felicitat copiii din localitate cu daruri și dulciuri.



Galerie Foto:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns