Noi ieftiniri a carburanților. ANRE a publicat prețurile pentru zilele 20 – 21 noiembrie 2021

Carburanții vânduți la pompă în Republica Moldova continuă să se ieftinească.

Încă de la începutul săptămânii trecute, ANRE publică noile prețuri la carburanți cu mici ieftiniri, nesimnificative. Ca și anterior, tendința continuă continuă și astăzi.

După ce ultima lună și ceva au crescut constant prețurile la motorină și benzină, deja a treia săptămână – sunt înregistrate ieftiniri

Astfel, în continuarea tradiției, ANRE a publicat prețurile maxime de referință, la data 19 noiembrie 2021.

În această ordine de idei, pentru zilele de weekend, 20 – 21 noiembrie 2021, cetățenii vor achita mai ieftin cu 6 bani pentru un litru de benzină și cu 3 bani pentru un litru de motorină.

Potrivit anunțului, pentru ziua de vineri, un litru de benzină la pompă se va putea comercializa cu maxim 21.15 lei iar motorina – 18.39 lei.

Amintim că urmare a ultimilor modificări a legislației de profil, ANRE stabilește zilnic prețurile maxime de referință pentru benzina și motorina standard.

Ulterior, companiile care comercializează combustibil cu amănuntul, stabilesc la propria discreție prețurile pentru celelalte tipuri de carburanți.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns