News Alert: Un tren marfar s-a aprins în satul Buciumeni din raionul Ungheni. DSE Ungheni a intervenit cu 4 autospeciale.

Un tren marfar ce circula pe traseul st. Berești, Ungheni – st. Bălți, s-a aprins în regiunea satul Buciumeni din raionul Ungheni. Incendiul a avut loc în cele două locomotive ce tracta 75 de vagoane și a pornit de la o defecțiune tehnică la motor.

Update:

Potrivit comunicatului IGSU, în dimineața zilei de 12 noiembrie IGSU a fost alertat pentru a interveni la stingerea unui tren marfar care a luat foc în raionul Ungheni. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10.45 de minute. Potrivit primelor informații focul a distrus parțial două locomotive, iar alte 75 de vagoane au fost salvate de pompieri. La fața locului au intervenit patru echipaje de salvatori și pompieri pentru stingerea arderii. Vagoanele trenului nu aveau încărcătură marfare fiind izolate de foc. Pompierii au reușit localizarea incendiului la ora 12.42 minute. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Circumstanțele și cauza producerii arderii urmează a fi stabilite ulterior.



Conform jurnaliștilor de la ziarul Unghiul, locomotivele a luat foc aproximativ la ora 9.00, între staţiile Buciumeni și kilometrul 23.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului Situațiilor de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne, nicio persoană nu a avut de suferit.

Totodată, conform ziarului Expresul, la stingerea incendiului au fost implicați zece pompieri ai DSE Ungheni și doi voluntari de la postul de pompieri volunari din Sculeni.

Flăcările au pornit de la o locomotivă și s-a răspândit spre la o altă locomotivă. De asemenea, potrivit surse citate, marfa transportată nu a avut de suferit.

 

sursa: Unimedia.info

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns