Naționala de fotbal pe plajă scrie istorie. Moldova – în finala Campionatului European

Naționala de fotbal pe plajă a Moldovei scrie istorie!

Echipa noastră s-a calificat în premieră în finala Campionatului European, grupa B!!!

Moldova a învins Cehia cu 5-2 în semifinalele turneului care se desfășoară la Chișinău și este organizat de Federația Moldovenească de Fotbal pe Arena multifuncțională construită anul trecut de FMF.  

În marea finală, care se va juca duminică, 1 august, pe Arena din parcul La Izvor al capitalei, Moldova va întâlni Estonia, de la ora 18.30.

FMF invită pe toți suporterii la stadion să-i susținem pe jucătorii noștri. Intrarea este liberă.

Pentru cei care nu vor avea ocazia să vină în tribunele superbei Arene de pe malul lacului din sectorul Buiucani, vor avea posibilitatea să vizioneze finala în direct, pe site-ul FMF.

De altfel, site-ul FMF va transmite Live pe parcursul zile, de la ora 13.30 toate meciurile care se vor disputa la turneu pe 1 august. Vă invităm la stadion!  

Semifinala Campionatului European: Moldova – Cehia, scor 5:2

Au marcat: Andrei Negara (5-1, 10-2, 9-2), Leonid Podlesnov (6-2), Grigore Cojocari (1-3) respectiv Lukas Trampota (minutul 5 – repriza 1), Filip Vyhnal (3-3)

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns