MSMPS a anunțat un nou concurs pentru funcția de director al Spitalului raional Ungheni

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a anunțat noi concursurilor pentru funcția de directori ai mai multor IMSP-uri, inclusiv un nou concurs pentru funcția de director al Spitalului Raional Ungheni.

Anunțul a fost aprobat prin Ordinul MSMPS nr. 65-P din 5.05.2021 „Cu privire la concursul pentru ocuparea funcției de director al Spitalului Raional Ungheni”

Ordinul MSMPS nr. 65-P din … by News Ungheni

Redacția NEWS.UNGHENI.ORG amintește că în cadrul Spitalului raional Ungheni cât și la nivelul administrației publice locale, are loc o bătălie crâncenă pentru fotoliul de director al instituției medicale.

Fostul director al instituției Andrei Alexeev a fost repus în funcție de către instanța de judecată, iar actualul director interimar – Vladimir Popovici, a fost numit în funcție de către Consiliul Raional Ungheni.

Vedeți mai multe detalii în articolele despre Epopeea directorilor Spitalului raional Ungheni:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: