Moși Crăciuni cu epoleți. Polițiștii de Frontieră ai Direcției Vest au adus magia sărbătorilor în mai multe familii din Sculeni, Costuleni și Hâncești

,,Omul cel mai fericit e cel care-i face fericiți pe cât mai mulți oameni.”

Magia sărbătorilor de iarnă a ajuns în mai multe familii din satele Sculeni și Costuleni, raionul Ungheni, inclusiv la Centrul de Servicii pentru copiii cu dizabilități ,,Pasărea Albastră” din Hâncești.

Cei care au adus clipele de bucurie și fericire sunt polițiștii de frontieră din cadrul subdiviziunilor Poliției de Frontieră din Ungheni, Valea Mare, Leușeni – 1 și Leușeni – 2.

Beneficiarii s-au bucurat de alimente de primă necesitate, precum și alte bunuri.

Gestul de generozitate al polițiștilor de frontieră a fost răsplătit cu mulțumiri, urături și poezii dedicate sărbătorilor de iarnă.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

4 trackback-uri / pingback-uri

  1. Efectivul IGPF a fost completat cu 79 absolvenți ai CESF Ungheni. A 14-a promoție a absolvit Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei - Știri din regiunea Ungheni
  2. Unu septembrie altfel: Elevii anului întâi al CESF în misiune la Aeroportul Internațional Chișinău - Știri din regiunea Ungheni
  3. Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei – 15 ani de existență instituțională - Știri din regiunea Ungheni
  4. Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei din Ungheni la 16 ani de activitate - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns