Microbuz al Ambasadei MD în Rusia, încărcat cu anabolizante de contrabandă, deconspirat de SIS și Vamă în PTF Palanca

Ofițerii Serviciului de Informații și Securitate în comun cu angajații Serviciului Vamal au contracarat o tentativă de trafic ilicit cu anabolizante, informează CRATIMA.MD cu referire la unele comunicate al SIS-ului și MAEIE

Produsele au fost depistate în compartimentul pentru marfă al unui microbuz cu plăcuțe de înmatriculare CD (corpul diplomatic).

Cazul a fost înregistrat astăzi, 05 decembrie curent, la ieșire din țară prin postul vamal PTF Palanca.

Investigațiile continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

La acest subiect, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene precizează că MAEIE a fost informat despre operațiunea specială efectuată de Serviciul de Informații și Securitate și Serviciul Vamal al Republicii Moldova cu implicarea unui mijloc de transport cu numere diplomatice arondate Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă.

Investigațiile operative sunt în desfășurare și MAEIE este cointeresat în clarificarea tuturor circumstanțelor acestui caz, acordând deplina cooperare organelor competente.

Potrivit Deschide.md, în microbuzul cu plăcuțe de înmatriculare CD (corpul diplomatic) ce aparține Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă, se afla doar șoferul care transporta 10 cutii de anabolizante și că șoferul ar fi prezentat un document de însoțire special precum că ar fi transportat colete diplomatice.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns