Mercedes cu acte false depistat de Echipa mobilă a Direcției Vest pe traseul Ungheni – Nisporeni

Aflați în misiune de serviciu pe segmentul Buzdugani de Jos – mun. Ungheni al traseului G91 Ungheni – Bărboieni – M1, polițiștii de frontieră au oprit în trafic un mijloc de transport cu plăcuțele de înmatriculare bulgărești.

Incidentul a fost consemnat de către echipa mobilă a Direcției regionale Vest în seara zilei de ieri, 30 iunie curent. 

Oprit de polițiștii de frontieră, bărbatului i-a fost solicitat să prezinte actele necesare.

Mercedes cu acte false

Urmare a prezentării unui document fals, conducătorul auto a rămas fără mașină și cercetat pentru deținerea documentului cu semne de falsificare.

Potrivit Direcției regionale Vest, pentru că a fi prezent în trafic și-a achiziționat un mijloc de transport, însă fără a-i verifica actele.

În timpul verificărilor, asupra reviziei tehnice au fost observate semne rezonabile de falsificare.

Despre cele depistate, șoferul de 29 de ani a declarat că nu cunoaște absolut nimic, menționând că și-a procurat Mercedesul la începutul lunii iunie cu tot pachetul de documente, fără a avea posibilitatea de a verifica actele. 

Ca urmare, autoturismul a fost indisponibilizat la Sectorul Poliției de Frontieră Ungheni.

Documentul a fost transmis în adresa laboratorului tehnico-juridic pentru efectuarea expertizei în urma căreia se va stabili dacă tânărul va fi sau nu cercetat conform art. 361 al Codului Penal al Republicii Moldova.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns