Medicii au amputat braţului tânărului electrocutat din satul Morenii-Noi, Ungheni

Medicii au amputat braţului drept al băiatului de 16 ani din satul Morenii-Noi, Ungheni, electrocutat după ce a urcat beat pe un pilon de electricitate, transmite Canal 3.

Sursa mai transmite că medicii de la spitalul Emilian Coţaga declară că tânărul este în stare gravă şi urmează să suporte o perioadă lungă de recuperare.



Amintim că la 6 mai 2019, un băiat de 16 ani din satul Morenii Noi, raionul Ungheni, a fost adus în stare gravă la Institutul Mamei şi Copilului din Chișinău, în urma unei electrocutări

„La data de 06 mai 2019, la ora 2010 a avut loc un caz de electrocutare cu  minorului Fonariuc Alexandru, anul naşterii 2003, elev al clasei a 9-a, gimnaziul Morenii Noi, raionul Ungheni”, informează administrația publică locală într-un comunicat oficial.

Atunci tânărul ar fi urcat pe un transformator de electricitate, care nu era îngrădit. Poliţia încearcă să stabilească dacă transformatorul era instalat legal în curtea şcolii.

Am încercat şi noi să luăm legătura cu reprezentanţi ai furnizorului de energie electrică din nordul ţării, dar nimeni nu a răspuns la telefon.



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns