Maratonul vaccinări contra COVID-19 la Călărași

După succesul obținut de Maratonul Vaccinării din Chișinău, eveniment în care peste 5.500 de oameni din diferite regiuni ale țării s-au vaccinat contra COVID-19, autoritățile de profil din raionul Călărași au decis să implementeze acțiunea și în orașul din inima codrilor.

Dacă la Chișinău, evenimentul a fost organizat de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în colaborare cu Primăria Chișinău, atunci la Călărași, protagoniștii sunt IMSP Centrul de Sănătate Călărași în parteneriat cu Biblioteca Publică Raională „Grigore Vieru”.

Potrivit Primăriei orașului Călărași, în zilele de sâmbătă și duminică, 5 și 6 iunie 2021, între orele 9:00 și 14:00, în incita bibliotecii publice raionale „Grigore Vieru” va fi organizat Maratonul de vaccinare „Mai alături de oameni”.

Vaccinarea este voluntară, se efectuează gratis și fără programare

Potrivit organizatorilor, pentru ca cetățeanul să se poată vaccina, este necesar să dețină cu sine buletinul de identitate.

Maratonul de vaccinare „Mai alături de oameni” va avea loc în incita bibliotecii publice raionale „Grigore Vieru”, amplasată pe strada Mihai Eminescu nr. 27,

Vaccinează-te și vei fi protejat de COVID-19

Pentru mai multe informații, Vă recomandăm să apelați la următoarele numere de telefon: 0244 22260; 0244 21482; 0244 21839

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, ne puteți urmări și pe canalele noastre de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns